Educatie Agricola
cropped-icon-educatie-agricola-square.png

Contactează-ne

Vrei să primești studenți în practică? Lasă-ne datele tale în formularul alăturat

Fermieri, producători agricoli, agenți economici din agricultură și din industria alimentară, liceenii au nevoie de voi! Acum e momentul să vă deschideți fermele, plantațiile, grajdurile, spațiile de producție pentru cei care vin după voi și care au nevoie să învețe mai ales practică, nu doar teorie. Liceenii de “la agro” au nevoie de voi să le fiți mentori și să le transmiteți dragostea voastră pentru pământ și pentru roadele lui.

E timpul să vă creșteți generațiile viitoare de oameni cu care veți lucra. În ultimii 10 ani, educația agricolă a fost într-un continuu declin. Doar 57 de licee tehnologice din România au clase cu specializarea agricultură.

Ultimul raport al Centrului Român de Politici Europene (CRPE), Cum revitalizăm învățământul profesional și tehnic agricol din România, arată că una dintre cele mai mari probleme este cea a practicii: una din zece școli cu clase de agricultură nu are parteneriat de practică cu niciun agent economic!

Tinerii care vin din mediul rural trebuie să afle de la voi, agro-antreprenorii, că agricultura este un domeniu competitiv şi profitabil, că reprezintă o şansă reală, că pot avea siguranţa unui loc de muncă bine plătit încă de la absolvirea studiilor.

Alăturați-vă consorțiului „Creștem prin educație agricolă”. Punem la masă învățământul agricol cu noile tehnologii și mediul de business, pentru a susține performanța profesorilor și managerilor din licee.
Dac vrei să primești studenți în practică și să formezi, alături de noi, viitoare generații de agricultori au României, completează formularul alăturat și noi te vom contacta.

    Despre

    Programul „Creștem prin Educație Agricolă” susține dezvoltarea învățământului agricol ca soluție de stimulare a economiei rurale și ca opțiune principală de carieră pentru elevii de la școlile de țară.

    Adresă de corespondența

    Str. Rotasului, nr. 7, sector 1, București, 012167